En weer naar School : midden

Na Noord en Zuid mogen ook de kinderen in regio midden weer naar school. De latere vakantie t.o.v. de andere regio's was niet heel voordelig, het weer was niet zo heel best. De laatste week had nog wel een paar aardige dagen, met name woensdag, waarop de pretparken zoals de efteling dan ook meteen vol liepen.

Samen met de scholen begint op 1 september ook de meteorologische herfst maar de eerste dagen lijken toch een prettige nazomer te beloven. De winterschoenen en regenlaarzen kunnen weer even de kast in, goede kans dat je de sandalen nog een paar dagen aan kunt. Mocht het toch herfst worden :

Harwell

Stoere motorboot voor jongens en meisjes

Goedkope regenlaarzen

Voor kinderen is het meestal niet de moeite om dure regenlaarzen aan te schaffen. Uiteraard zijn er kinderen die elke dag, weer of geen weer, lekker buiten spelen en die regenlaarzen heel veel dragen. Maar de meeste kinderen dragen regenlaarzen eerder incidenteel dan elke dag.

Hieronder een aantal budget regenlaarzen van verschillende merken

Scapino

scapino goedkoopste regenlaars

Scapino heeft verschillende (huis)merken in de winkel, niet alleen regenlaarzen kun je hier voordelig shoppen maar alle soorten schoenen en (sport)kleding

Cortina

Cortina regenlaars

Basic laars maar wel met een kraag tegen spatwater

Marcs en Spencers

Marcs and Spencer regenlaars

Niet de goedkoopste die je bij M&S kunt vinden wel eentje met een vrolijke print

Playshoes

Playshoes regenlaars voor kinderen

Met Playshoes betaal je net iets meer ( 20 euro) maar je hebt dan ook een set prima functionele regenlaarzen.

(top)merken regenlaarzen vind je bij de aanbiedingen modellen van vorige jaar, rest-partijen of de gewone uitverkoop. Met een beetje zoeken vind je hier stups voor minder dan 10 euro. Soms dus minder dan je voor goedkope regenlaarzen zoals hierboven betaald

Regenlaarzen, die relatief weinig gedragen worden, zijn prima door te schuiven naar jongere kinderen of tweede hands aan te schaffen.

Time for School - Regio Zuid

Het weer ziet er met het begin van het schooljaar voor de regio zuid wat minder nat uit dan de eerste schoolweek van regio Noord. Hert lijkt erop dat de regenlaarzen deze week in de kast kunnen blijven. Dus de komende dagen kunnen nog lekker de zomerschoenen aan en waarschijnlijk ook nog de sandalen al dan niet met sokken. Richting de herfst is het dan  wellicht wel tijd voor een nieuw setje winterschoenen of snowboots.

 

Veel plezier op school

Snowboots een maatje groter kopen

Je zult er maar voor staan: schoenen kopen voor je kinderen. Begin van de herfst en een setje regenlaarzen of winterlaarzen zou wel mooi zijn. Of einde van de winter en de snowboots zijn nu toch echt te klein. In sommige gevallen kan het handig zijn de schoenen een maatje groter te kopen zodat ze het hele seizoen of volgend jaar nog passen.

Vooropgesteld: te grote schoenen is niet optimaal in laarzen is met dikke of dubbele sokken nog wel wat te halen maar in gewone schoenen is dat al wat minder. Schoenen die veel gedragen gaan worden koop je het liefste in de juiste maat.

Lees meer

Back to School - regio Noord

De regio noord mag weer naar school, en zo het lijkt is de zomer meteen afgelopen. Niet echt tijd voor slippers en sandalen de komende dagen. Om meteen je snowboots aan te doen is wellicht ook wat overdreven, maar aangezien deze site u schoenen voor winterse omstandigheden toon toch maar een aantal leuke nieuwe modellen die reeds in de (online) winkels te vinden zijn.

Sorel the Campus

Sorel, een topmerk op het  gebied van schoenen voor koude en natte omstandigheden. De Campis is gemaakt van waterbestendig Suède. Veters lijkt onhandig tegenover een rits maar de schoenen passen dan wel veel beter.

Aigle Hartree

Voor veel kinderen wellicht een iets te sobere schoen maar bij een aantal zal deze strakke leren winterlaars met bont voering vast in de smaak vallen.

Aigle regenlaars

De vorige zwarte toch te saai? Dan is deze knalrode regenlaars wellicht iets voor je. Deze heeft ook een voering

Timberland Lace up tall

De donker bruine versie is een nieuwe kleur voor deze al bijna klassieker

  • 1
  • 2