Grote maten winterboots voor dames

Dames die op grote voet leven hebben vaak moeite om leuke passende schoenen te vinden in de grote maat die ze nodig hebben. Dat is voor snowboots en winterlaarzen niet anders. Tot maat 42 is er een prima aanbod, daarna neemt het snel af. Veel van het aanbod in de maten groter dan 42 zijn bovendien unisex modellen. Niet dat daar geen mooie schoenen te vinden zijn, neem de laarzen van dubarry, maar vaak heb grote maten ook een vrij brede leest en dat moet maar net lekker zitten. Voor het overzicht hebben we alle dames en unisex winterschoenen in de maten 43 - 48 op een rij gezet. Onderstaande een drietal boots waarmee je zeker sneeuw en nattigheid doorkomt en die op moment van schrijven beschikbaar waren in een grote damesmaat

Joepie - eerste herfststorm op komst

Afgelopen zaterdag was het nog een nazomer-dag om in te lijsten. In menig reactieplas werd zelfs nog volop in het water gespeeld. Naar het lijkt was dat voorlopig de laatste echt mooie dag, voor dinsdag 7 oktober voorspelt weeronline zelfs de eerste storm voor deze herfst.

Aangezien er nog aardig wat blad aan de bomen zit kan dat gepaard gaan met afbrekende taken en omwaaiende bomen. Minder prettig dus. Maar voor hetzelfde gemak wordt het gewoon lekker stevig uitwaaien en mits je er goed op gekleed bent heeft dat ook zijn charme. Hoe dan ook, houd het weer in de gaten, en regenjas en regenlaarzen bij de hand.

regenlaars michael kors

Regenlaars van Michael Kors
Meer…

zoo adventure

Zoo adventure waterdichte laars
Meer…

23 September 04:29

De herfst is begonnen, niet dat je meteen de snowboots aan moet, maar een lekker setje laarzen is zo langzaam wel prettiger dan sandalen. En de regenlaarzen stand-by

Zijn timberlands de nieuwe Birkenstocks?

Nog niet zo heel lang wilde je niet gezien worden met de ziekenhuis-slippers van Birkenstock, de afgelopen zomer waren ze een hot fashion item. Het begon ermee dat een aantal (film)sterren ze droegen, nu loopt zo'n beetje elke vrouw op birkenstocks en look-a-likes. Het is dus goed mogelijk dat functionele schoenen hip worden.

Daarvan uitgaande zouden de stevige boots van timberland wel eens het fashion item van de winter 2014/2015 kunnen worden en dan met name de fold-downs. Afgelopen winter verschenen verschillende diva's al in deze schoenen, uiteraard wel allemaal casual gedragen en brandschoon, want dat de meeste modellen prima geschikt zijn voor het ruigere werk betekend nog niet dat dat moet.

Timberland heeft een zeer diverse collectie schoenen voor dames en heren, hieronder een selectie. Timberland heeft een enorme diversiteit aan modellen naast de boots ook echte snowboots en winterlaarzen en niet alleen in de huiskleur okkergeel.

Teddy Fleece

Teddy boot van timberland

 Meer Teddy…

Authentic Fold

Folddown boot van timberland

Meer Folddown…

Cupsole

Cupsole boot van Timberland

 Meer Cupsole…

Premium

Premium boot van timberland

 Meer Premium…

Nieuwe snowboots 2014/2015 voor kinderen

Waarschijnlijk gaat dit bericht de eerste in een serie want het aanbod van snowboots os overweldigend, zelfs als je alleen naar de kinderboots kijkt. Hieronder nieuwe modelen, nieuwe kleuren en nieuwe uitvoeringen van een aantal bekende merken.

Ricosta Emilia

Ricosta Emila

Vingino Samona

Vingino Samona

Adidas CH Libria

Adidas ch libria

Giga

Kamik Southpole III

Kamik Southpole 3

Olang Pollon

Olang Pollon