Grote maten winterboots voor dames

Dames die op grote voet leven hebben vaak moeite om leuke passende schoenen te vinden in de grote maat die ze nodig hebben. Dat is voor snowboots en winterlaarzen niet anders. Tot maat 42 is er een prima aanbod, daarna neemt het snel af. Veel van het aanbod in de maten groter dan 42 zijn bovendien unisex modellen. Niet dat daar geen mooie schoenen te vinden zijn, neem de laarzen van dubarry, maar vaak heb grote maten ook een vrij brede leest en dat moet maar net lekker zitten. Voor het overzicht hebben we alle dames en unisex winterschoenen in de maten 43 - 48 op een rij gezet. Onderstaande een drietal boots waarmee je zeker sneeuw en nattigheid doorkomt en die op moment van schrijven beschikbaar waren in een grote damesmaat

Joepie - eerste herfststorm op komst

Afgelopen zaterdag was het nog een nazomer-dag om in te lijsten. In menig reactieplas werd zelfs nog volop in het water gespeeld. Naar het lijkt was dat voorlopig de laatste echt mooie dag, voor dinsdag 7 oktober voorspelt weeronline zelfs de eerste storm voor deze herfst.

Aangezien er nog aardig wat blad aan de bomen zit kan dat gepaard gaan met afbrekende taken en omwaaiende bomen. Minder prettig dus. Maar voor hetzelfde gemak wordt het gewoon lekker stevig uitwaaien en mits je er goed op gekleed bent heeft dat ook zijn charme. Hoe dan ook, houd het weer in de gaten, en regenjas en regenlaarzen bij de hand.

regenlaars michael kors

Regenlaars van Michael Kors
Meer…

zoo adventure

Zoo adventure waterdichte laars
Meer…

23 September 04:29

De herfst is begonnen, niet dat je meteen de snowboots aan moet, maar een lekker setje laarzen is zo langzaam wel prettiger dan sandalen. En de regenlaarzen stand-by

Zijn timberlands de nieuwe Birkenstocks?

Nog niet zo heel lang wilde je niet gezien worden met de ziekenhuis-slippers van Birkenstock, de afgelopen zomer waren ze een hot fashion item. Het begon ermee dat een aantal (film)sterren ze droegen, nu loopt zo'n beetje elke vrouw op birkenstocks en look-a-likes. Het is dus goed mogelijk dat functionele schoenen hip worden.

Daarvan uitgaande zouden de stevige boots van timberland wel eens het fashion item van de winter 2014/2015 kunnen worden en dan met name de fold-downs. Afgelopen winter verschenen verschillende diva's al in deze schoenen, uiteraard wel allemaal casual gedragen en brandschoon, want dat de meeste modellen prima geschikt zijn voor het ruigere werk betekend nog niet dat dat moet.

Timberland heeft een zeer diverse collectie schoenen voor dames en heren, hieronder een selectie. Timberland heeft een enorme diversiteit aan modellen naast de boots ook echte snowboots en winterlaarzen en niet alleen in de huiskleur okkergeel.

Teddy Fleece

Teddy boot van timberland

 Meer Teddy…

Authentic Fold

Folddown boot van timberland

Meer Folddown…

Cupsole

Cupsole boot van Timberland

 Meer Cupsole…

Premium

Premium boot van timberland

 Meer Premium…

Nieuwe snowboots 2014/2015 voor kinderen

Waarschijnlijk gaat dit bericht de eerste in een serie want het aanbod van snowboots os overweldigend, zelfs als je alleen naar de kinderboots kijkt. Hieronder nieuwe modelen, nieuwe kleuren en nieuwe uitvoeringen van een aantal bekende merken.

Ricosta Emilia

Ricosta Emila

Vingino Samona

Vingino Samona

Adidas CH Libria

Adidas ch libria

Giga

Kamik Southpole III

Kamik Southpole 3

Olang Pollon

Olang Pollon

Hoge laarzen voor dames

Hoge, overknee, laarzen zijn niet onmiddelijk ook winterlaarzen. Vaak worden hoge laarzen ook gedragen in de tussen seizoenen in combinatie met een niet te lange rok of jurk, zodat de fraaie laarzen tenminste te zien zijn. Veel lange laarzen hebben ook nog eens hakken die maken ze voor gebruik op sneeuw en ijs minder geschikt. Het is sowieso de vraag of je je luxe hoge laarzen wilt blootstellen aan de elementen.

L’Autre Chose

overknee laars van L'autre chose 
Opvallende blauwe overknee laars. Ook te verkrijgen in zwart

Michael Kors

REgina laars van Michael Kors
De regina is ook te krijgen in een uitvoering met platte hak

Esprit

Esprit overknee laats

Tommy Hilfiger

wera hoge laars tommy hilfiger
De Wera omvat een verticale lijn schoenen voor winterse omstandigheden. De hoogte gaat van lage stevige enkelschoenen tot hoge overknee laarzen

Billy Bi

Billy Bi
Niet de hoogste laars uit e collectie van deze designer uit Denemarken, wel een opvallende verschijnen door de structuur van het leer

S. Oliver

S.oliver hoge laars
Tot slot van deze serie nog een zeer betaalbare laars van S.Oliver

 

Goedkope Snowboots voor kinderen

Snowboots gebruik je vaak maar relatief weinig en met snelgroeiende kindervoeten voelt het toch als een beetje zonde om elk jaar weer een stel dure snowboots te kopen. Als je er op tijd bij bent zijn er veel snowboots te koop die in de aanbieding zijn. Met wat mazzel heb je dan goede snowboots voor 10-15 euro.

Een andere optie zijn tweede hands snowboots, omdat deze weinig gedragen worden kan dat prima. Zie ook het artikel snowboots een maatje groter kopen.

Loopt dat allemaal mis dan rest er weinig anders dan te kijken naar de goedkopere merken, hieronder een selectie. Bedenk wat dat de kwaliteit, zaken als warmte en waterdichtheid, bij goedkope schoenen vaak minder is dan bij duurdere soorten. Al is er ook geen enkele noodzaak de hoofdprijs te betalen voor een set snowboots.

Nijdam

goedkope snowboot van nijdam voor kids 

Chuva

goedkope snowboot van chuva voor kinderen

Mountain Peak

goedkope snowboot van Mountain peak voor jongens

Rucanor

goedkope snowboot van rucanor voor meisjes

Scapino

goedkope snowboot van scapino voor meisjes

Trentino

goedkope snowboot van Trentino voor kids

Speelt je kind vaak buiten in de winter, dan is de aanschaf van goed, waterdichte of watervaste winterlaarzen een beter idee dan goedkope snowboots.

 

Bekijk het aanbod tot 25 euro en vergeet niet om ook bij de winterlaarzen en winterschoenen te kijken.

Hoe wordt de winter 2014/2015?

De meteorologische herfst is een kleine week oud en begon zowaar met een aangename week nazomeren. Al merkt je toch dat de zonkracht aan het afnemen is en is het met name in de wind gauw minder aangenaam. De herfst heeft veel moois te bieden : paddenstoelen, herfstkleuren en een herfststorm heeft ook zijn charme. Maar voor de meeste mensen is de herfst echter een nare overgangsperiode met nattigheid en dagen die steeds maar korter worden. Langzaam komt dan het verlangen naar de winter. Een echte winter met lekker ijs of sneeuw en niet zo een softe als de winter 2013/2014 die zes keer niks opleverde.

Komt er een koude winter 2014/2015?

Continue Reading

Snowboots en toch koude voeten in de winter

Na ervaringen in eerdere winters heb je je dit jaar goed voorbereid, je hebt de warmste en dikste snowboots gekocht die je kon vinden. Plus nog eens lekker dikke sokken. Wat kon je gebeuren? Heb je toch nog koude voeten. Dat moet toch niet kunnen.


Foto CC BY 2.0

Warm blijven

Hoe warm en dik ook je kleren en schoenen produceren geen warmte ( al zijn er wel elektrisch verwarmde schoenen te koop). Ze isoleren je lichaam en voorkomen dat de warmte van je lichaam te snel wordt afgegeven aan de buitenlucht. De warmte in je lichaam komt vanuit je spieren en wordt door je bloed door het lichaam vervoerd.

Continue Reading

En weer naar School : midden

Na Noord en Zuid mogen ook de kinderen in regio midden weer naar school. De latere vakantie t.o.v. de andere regio's was niet heel voordelig, het weer was niet zo heel best. De laatste week had nog wel een paar aardige dagen, met name woensdag, waarop de pretparken zoals de efteling dan ook meteen vol liepen.

Samen met de scholen begint op 1 september ook de meteorologische herfst maar de eerste dagen lijken toch een prettige nazomer te beloven. De winterschoenen en regenlaarzen kunnen weer even de kast in, goede kans dat je de sandalen nog een paar dagen aan kunt. Mocht het toch herfst worden :

Harwell

Stoere motorboot voor jongens en meisjes

  • 1
  • 2